Mysterieus Myanmar voor €1398,-

9 november 2015 at 10:46 am

mysterieus myanmar

Myanmar (Birma) is één van de laatste pareltjes van het oude Azië met mysterieuze legendes en tempelvalleien met enorme gouden pagodes. En er valt nog steeds veel te ontdekken in dit gesloten land, dat langzaam haar grenzen opent. Ontdek nu mysterieus Myanmar!

Mysterieus Myanmar

In ruim twee weken reis je over land door dit pareltje van Azië en beleef je Myanmar écht. Je ziet het dagelijkse Birmese leven aan je voorbijtrekken. Je bezoekt de Schwedagon pagode in Yangon, de Shan bevolking op het platteland maar ook Mandalay met de oude koningssteden en verblijft bij een familie guesthouse. De uitgestrekte tempelvallei ontdek je al fietsend en de omgeving van Inle Lake is een relaxte afsluiter van je reis.

Deze rondreis door Myanmar is uit te breiden met diverse bouwstenen, waarmee je de reis samenstelt die jij leuk vind. Ga je op pelgrimstocht naar één van de heiligste en spiritueelste plekken van Myanmar? De trots blinkende Gouden Rots. Of ben je avontuurlijk ingesteld en ga je liever een trekking doen op het Hilltribepad, dwars door groene heuvels, theeplantages en afgelegen dorpen met kleurrijke bergstammen. Tijdens deze tweedaagse trekking wandel je vanuit de heuvels rond Kalaw naar Inle Lake.

Maar wie het rustig aan wil doen, kan ook een ballonvaart nemen of een hightea in de tuin van een Britse villa. Jouw reis door Myanmar kun je desgewenst combineren met een verblijf in Thailand, Maleisië of Singapore.

vanaf € 1398,- Rondreis 16 dagen incl overnachtingen en transport ter plaatse.

Rondreis Myanmar

mysterieus myanmarmysterieus myanmar

Algemeen

  • 15 overnachtingen
  • 15x ontbijt
  • tour met gids naar Schwedagon Pagode
  • fietsen tussen tempels in Bagan
  • aircobussen
  • transfer auto met chauffeur
  • boottocht
  • binnenlandse vlucht Heho – Yangon

Bekijk de Aanbieding

 

Boek hieronder direct je treinreis of reserveer je huurauto. Vergeet je je koffer niet?

Thalys-180 x 150 Immanquable bol reis buddha travel sixt buddha travel